Daggiga hy Makeup Tips

03/20/2017 by admin

Daggiga hy Makeup Tips

Makeup trender kommer och går snabbare än du kan hålla jämna steg med dem. Men vissa ser omoderna aldrig och ha färsk, frisk hud är en av dem. För mycket smink kan se Baka ihop-på, att du ser långt från ditt bästa. Tar tid att uppnå en daggiga hy gör din hud att andas samtidigt som du ser så strålande som möjligt.

Återfuktar och återfukta

Det mest väsentliga elementet för att uppnå en fräsch, daggiga utseende är återfuktande. Använd en fuktkräm som gjort för din hudtyp varje morgon och kväll, med en solkräm som ingår under dagen. Fuktgivande huden regelbundet gör det lättare att smälta makeup, och väl hydrerad hud bidrar till en glödande hy. Dricka mycket vatten hjälper också till att hålla huden hydrerad.

Hålla stiftelsen ren

Det är lätt att falla för frestelsen att slather foundation över hela ansiktet som täcker brister och unifying din hudton. Men för mycket foundation kan skapa den motsatta effekten av daggiga, ger din makeup ett baka ihop-på utseende. Välja en ren stiftelse eller tonade fuktkräm att skapa en enhetlig hy samtidigt tillåter huden att andas. Du kan även blanda en tjockare stiftelse med en liten mängd fuktighetskräm att göra den ren.

Undvika pulver

Tillämpa pulver är ingrodd i medvetandet hos många kvinnor, efter år av förhandlingen att det är det sista steget i tillämpa makeup. Ja, pulver hjälper din makeup stanna längre, men det absorberar också fukt som skapar en daggiga hy. Om du är orolig för din hud känsla våt eller fet, lämna 10 minuter mellan varje lager av smink tillämpas gör det möjligt att fullt ut absorberas i huden.

Använd grädde ögonskuggor och överstrykningspennor

Precis som med pulver i ansiktet kan återföra daggiga utseende du försöker uppnå, med torra produkter på resten av ditt ansikte kommer att ha samma effekt. Markerade, hydrerad kindben är en av de viktigaste inslagen i en daggiga hy, så välja ett krämrouge eller överstrykningspenna i stället för en pulveriserad. Du kan också prova en kräm eller moussen ögonskugga för extra glans och skimmer.

Relaterade Artiklar