Delta Air Travel Regulations

10/08/2012 by admin

Delta Air Travel Regulations

Innan du anländer till flygplatsen för flyget Delta, ta dig tid att se till att du är väl informerade om de Delta air travel regler som gäller för dig. Beroende på var du reser, och som du reser med, och typ och antal väskor som du tar med, gäller olika regler för dig.

Check-In

Alla passagerare 18 och äldre är skyldiga att visa ett giltigt körkort eller regeringen utfärdade ID för att ombord på deras plan. För internationella flygningar, måste alla passagerare, även barn, ha giltigt pass. Incheckningstiderna varierar beroende på destination, men passagerare bör räknar med att anlända till flygplatsen ca en till två timmar innan flyget lämnar för att ge tid för säkerhetskontroller och andra förfaranden för incheckning.

Bagage

Delta resenärer får ta på en portfölj, kameraväska eller laptop datorväska per person. Resenärer kan också bära på mat och dryck artiklar som har köpts efter de har rensat säkerhet checkpoints, liksom en jacka, ett paraply och andra små personliga föremål. Passagerare kan väcka barnsitsar, kryckor och rullstolar ombord också. Stora väskor och påsar som överskrider den tillåtna mängden handbagage per person måste kontrolleras.

Husdjur

Små husdjur, bland annat hundar och katter som väger mindre än 25 pounds och andra husdjur som kan passa in i ett flygbolag-godkända enligt placerabärare, kan resa i kabinen. Alla andra husdjur måste transporteras via avsnittet last. Ett intyg om god hälsa krävs för alla husdjur reser via Delta Airlines.

Relaterade Artiklar