Hur att dekorera en Party Tiara

11/25/2013 by admin

Hur att dekorera en Party Tiara

Varje liten flicka vill känna sig som en prinsessa på sin födelsedag. Få henne att känna sig speciell på sin stora dag genom att köpa en silver eller guld plast tiara och att hjälpa henne dekorera med pärlor, strass, fjädrar och andra roliga dekorationer. De kreativa möjligheterna är oändliga. Hon kommer att älska anpassa sin egen tiara, och hon kan spara den som en suvenir. Tiara decorating kan också göra en rolig födelsedag part aktivitet, och barnen har en tjänst att ta hem.

Instruktioner

• Glam upp tiara med ett sortiment av färgade plast strass och "juveler". Låt födelsedagsbarnet plocka hennes favoritfärger och limma fast stenarna på i olika mönster.

• Skapa en glittrande tiara med silver glitter och limma. Spruta hantverk lim på en plast tiara och strö glitter över för att skapa en glans och glitter. Experimentera med olika färgade glitter, som guld, rött och blått. Se till att lägga ut massor av handdukar i området hantverk som detta kan vara ett stökigt projekt.

• Skapa en exotisk look genom att följa faux fjädrar till tiara med hantverk lim. Du kan välja att limma bara en i mitten, eller göra en "huvudbonad" titta genom att placera flera fjädrar på tiara.

• Gå för en handgjord, crafty utseende av vidhängande multi färgade pärlor till tiara. Sträng plast, trä eller glas utsäde pärlor på tunn tråd, och därefter svepa in kabeln genom tiara.

• För en ultra feminin touch, sträng färgade band genom tiara. Binda pärlor i olika former, som hjärtan och blommor, till slutet av menyfliksområdet så att de dingla.

Relaterade Artiklar