Hur att få smuts bort av elfenben Satin skor

08/23/2013 by admin

Satin är ett vanligt tyg för skor eftersom glans skapar en trevlig förbättring i traditionella skor. Elfenben och vita satin skor är gemensamma för bröllop klädsel och har använts i åratal av kvinnor runt om i världen. Men satin är svårt att rengöra. vatten rekommenderas ofta inte för tyget, liksom vattenfläckar gemensamma och omöjligt att vända.

Instruktioner

• Placera skorna i en varm, torr plats i ditt hem. Vara noga med att undvika att placera dem i direkt värme eller direkt solljus som att bara ställa in fläcken.

• Låt skorna torka i 24 timmar och sedan ta dem till ett område där du är bekväm att arbeta med dem..

• Ta en gammal tandborste och doppa den lätt i vatten. Inte doppa penseln och skaka det halvtorra innan du tillämpar den i skon. Lätt borsta bort eventuella överskott lera eller smuts som nu torkas på skon i riktning mot tyg mönster. Normalt tyget är spänd över skon vertikalt, så att flytta penseln i en nedåtgående rörelse.

• När alla överflödig lera eller smuts tas bort, kommer du att hamna med en smuts fläck. Ta pennan tidvattnet att gå och försiktigt gnugga in det i en nedåtgående rörelse på områden där fläckarna.

• När du har tagit bort så mycket av fläcken som möjligt, ta en knappt fuktig trasa och gnugga den lätt över området för att ta bort eventuella kvarvarande smuts. Ställa in skorna i en varm och torr plats att avsluta torkning.

Tips & varningar

  • Använd inte någon form av blekmedel på satin skor inte använder en dyblöt våt trasa. Vattenfläckar visas enkelt.

Relaterade Artiklar