Hur du anpassar Baseball hjälmar

08/17/2013 by admin

Hur du anpassar Baseball hjälmar

Anpassa din baseball hjälmar kan vara ett bra sätt att ge några tecken till ditt kit, eller kanske design det att passa in i en team enhetlig. Tack och lov att anpassa baseball hjälmar är en ganska lätt uppgift. Det finns flera alternativ till dem som vill anpassa sina hjälmar, beroende på om de vill och lätt gör det själv jobb eller helt enkelt hitta en expert att göra det.

Instruktioner

• Utnyttja online-alternativ som gör att du kan anpassa din baseball hjälm innan du köper den. Dessa webbplatser kan du skapa din egen design och bläddra unika mönster innan du väljer vilken som du vill ha tryckt på hjälmen. Ett urval av dessa platser finns i avsnittet resurs i denna artikel.

• Använda specialpapperet för att överföra en utskriven bild på hjälmen för att anpassa den. Detta är en av de billigaste och enklaste sätt att anpassa din hjälm. Helt enkelt skriva ut bilden från datorn till specialpapperet och gnugga bilden på hjälmen enligt anvisningarna i varumärket särskilt överföring papper du köpt.

• Airbrush hjälmen baseball för ett manuellt sätt att skapa ett visuellt spektakulära anpassning. Använd en liten pensel för att tillämpa en bas färg airbrush färg. Detta är bakgrunden till din design. Låt detta torka över natten.

• Gäller design använder airbrush färg. Det är en idé att använda schabloner om du försöker en intrikata design, eller du kan helt enkelt arbetar frihand med hjälp av en liten pensel. Lämnar design över natten att torka och hjälmen kommer att vara redo för handling.

• Ta din hjälm till en sport leverans butik som specialiserat sig på anpassning. Vissa sportbutiker kommer att anpassa din hjälm till dina specifikationer--på samma sätt som de skulle skriva ut en stjärna namn på baksidan av en vanlig tröja. Om du känner till en butik i ditt område kan som utför denna tjänst då detta vara ett alternativ.

Relaterade Artiklar