Hur du väljer pilar för bågskytte

08/20/2012 by admin

Att välja pilar är näst efter att välja bågen när du försöker att köpa utrustning för din bågskytte praktik. Lyckligtvis, plocka pilar är mycket lättare och mindre komplicerat än att välja en båge, men det finns fortfarande några grundläggande saker att titta att få de perfekta pilarna.

Instruktioner

• Bekanta dig med din båge. Typ av pil du väljer är mycket beroende av fören du har. Att veta vikt och dra längden på din båge gör att du kan undvika att köpa pilar som antingen kommer att skada eller inte fungerar med din båge.

• Välj antingen trä eller aluminium pilar. Aluminium är ett populärt och ekonomiskt val för både jägare och målet bågskyttar. Trä, men är oftast ett bra val för target bågskyttar, särskilt de som skjuter med historiskt återskapande samhällen.

• Mät din draw längd. Om du någonsin inför beslutet att köpa pilar som är antingen lite kortare eller ett par inches längre, alltid gå lång, eftersom skytte längre pilar har ingen inverkan på ditt skytte. En kort pil kan dock ramla bort resten.

• Bestämma den ryggrad som du behöver för din båge. Ryggraden är stelheten axeln av pilen. Tyngre bågar behöver styvare pilen Taggar, medan lättare bågar behöver svagare Taggar.

• Justera dina pilen val beroende på vilken typ av bågskytte du öva. Bågskytte med en rekurvbågen kräver pilar av olika mått än bågskytte med en sammansatt båge, så var säker på att du informera expedit på just typ av båge du använder.

• Granska behörighetskraven för turneringen du kommer att skjuta i, om du är en turnering shooter. Vissa organisationer kräver att vissa specifikationer uppfylls för att kvalificera sig för turneringen. Primitiva bågskyttar, exempelvis får bara använda trä pilar med naturliga fjädrad.

• Plocka din fjädrad. För det mesta, den fjädrad baseras på personliga preferenser, men det finns fördelar och nackdelar för varje. Till exempel plast är tystare, men fjädrar reagerar mindre med någon oavsiktlig växelverkan.

• Uttryck dig! Rad bågskyttar uppmuntras särskilt att designa unika pilar så de kan lätt identifieras i ett fält av andra archer's pilar. Jägare vill välja ljusa färger som enkelt kan ses genom lövverk eller borste.

• Plocka de lämpliga tips för dina pilar. Jägare måste du vara mycket försiktig med att få spets som är bäst för deras särskilda stenbrott, eftersom några tips kan vara för liten för att ta ner större dödar, medan några större tips kan vara för stor för att jaga mindre djur. Target bågskyttar kommer att vilja överväga olika mål som de kommer att vara använder oftast och välj de tips som kommer att tränga igenom, men tränga, målen.

Tips & varningar

  • Se till att du enkelt kan identifiera den nocking pil på bågen innan de köper dem, eftersom poängen är att hjälpa dig snabbt veta nocking ställning. Om du inte kan lätt identifiera den nocking pars, sedan tjänar det inte mycket till dem alls.

Relaterade Artiklar