Hur man färga håret blont

03/20/2017 by admin

Hur man färga håret blont

Med gyllene lockar kan fås genom att gå till en skönhetssalong och att ha håret färgat blond. Det enda problemet med att ha ditt hår professionellt är färgade kostnads- och åtagandet är associerad med en sådan tjänst. Använda en låda av hårfärgningsmedel, tillgänglig på livsmedelsbutiker, kan promotion och droghandel ge dig den färg du vill använda för en bråkdel av kostnaden.

Instruktioner

• Trimma håret innan dör för att ta bort alla skadade och kluvna hårtoppar. Detta kommer att bidra till ditt hår är i gott skick innan färga det.

• Tvätta och villkor du håret dagen innan du ska dö ditt blonda hår. Inte sätta på några stylingprodukter eller ytterligare leave-in balsam. Du vill ha ditt hår vara rena, men du måste också låta din hårbotten att återhämta sig från processen att skura så att blonda hår färgen inte kommer att skada din hårbotten.

• Mix håret hårfärgningsmedel rätt innan du kommer att tillämpa den blonda hårfärgen eftersom en gång du aktivera ingredienser, hårfärgningsmedel kommer endast att kunna användas i upp till 48 timmar. Bära gummihandskar när blandning hårfärgningsmedel. Kombinera den peroxid och färg tillsammans. Använda en högre volym peroxid, hittade på skönhet leverans butiker, för mörkare hår. Högre volymer peroxid lyfta hår till ljusare nyanser jämfört med traditionella hår-döende peroxid. Också använda en hög volym peroxid om du har mer än 50 procent grå täckning. Häll i en spets applikator flaskan och skaka väl för att blanda.

• Kam genom håret att ta bort alla kvistar och trassel. Del ditt hår naturligt eller där din stil är normalt. Sätta på gummihandskar innan hårfärgningsmedel. Applicera hårfärgningsmedel till dina rötter först, eftersom de är den mörkaste delen av håret. Lämna hårfärgningsmedel på enligt tillverkarens anvisningar. Du kanske behöver färga grått och mörkt hår under en längre tid att låta peroxid blandningen att lyfta håret till en ljusare nyans av blondin. Efter du har lämnat färgen på dina rötter för minst hälften av den totala behandlingstiden, dra resten genom att ändarna av ditt hår. Lämna alla färgen på ditt hår för resten av handläggningstiden.

• Skölj håret i ljummet vatten och löddra försiktigt hårfärgningsmedel. Tvätta håret med en mild schampo att avlägsna alla återstående blonda hår dye spår från din hårbotten för att förhindra irritation. Använd en tung balsam för att mätta håret.

Tips & varningar

  • Tryck upp rötter som behövs med samma blandning. Du behöver inte alltid att dra blonda färgen att din slutar varje gång du rör upp dina rötter.
  • Om du har torra ändarna, dimma ändarna på håret med vatten innan du drar den blonda färgen att ändarna på håret.
  • Vet vad de olika termerna för blonda färgämnen menar: askblonda har inga höjdpunkter är associerade med den och är mer Matt i färgen; ljus eller golden blonde har gyllene höjdpunkter och eventuellt dra rött om du har mörkt hår.
  • Bär alltid handskar när du använder blonda hår dye som högre volymer peroxiden kan skada eller irritera huden.
  • Skölj ögonen med kallt vatten omedelbart om hårfärgningsmedel får ögonen.

Relaterade Artiklar