Hur man gör vaxljus

03/20/2017 by admin

Hur man gör vaxljus

Det kan verka som alla som försöker mäta öronen gör det framgångsrikt, men det finns många fall av underlåtenhet och permanent örat skada. Det är viktigt att anställa strikt hygienisk praxis, använda rätt verktyg och vara uppmärksam på din smärttröskel. Vaxljus, koniska örhängen som gradvis ökar i bredd, är lämpliga verktyg för att mäta, till skillnad från storlek hoppning med större örhängen. Att känna till processen, att ha tålamod och mäta på rätt sätt kommer att säkerställa maximalt resultat samt förmågan att återgå din lober till det normala i framtiden.

Instruktioner

• Pierca öronen på en professionell piercing shop, inte en mall butik med en pistol. Genomträngande guns är traumatisk för örat och kan orsaka allvarliga infektioner. Om din avsikt är att mäta, kan en professionell piercer börja du på en större mätare som en 14, snarare än den typiska 16-18. Gauge storlekar är större ju mindre numret.

• Köpa lämpliga vaxljus. Vaxljus som ser ut som crescent månar inte är det bästa valet. Dessa lätt faller ut och kan vara mer smärtsam. I stället leta efter vaxljus som kommer som en uppsättning av långa kottar. Dessa kottar gå in i örat en efter en och boet inuti varandra, sedan dra igenom lätt. Denna process är mycket mindre smärtsam och långsam nog att det finns minimal risk för riva.

• Stoppa när det gör ont. Om du trycker det för alldeles för fort, du kan avveckla riva örsnibben, och oavsett hur små tår, skadorna kan vara allvarliga. Vissa människor utveckla keloid cystor på piercingområdet och andra utvecklar "valp-rumpa," vilket innebär att om hålen någonsin får rygga tillbaka är de permanent rynkiga.

• Köp tunga örhängen. När du når en behaglig nivå, kan du välja att sluta använda vaxljus ett tag och växla till örhängen. Om du köper fångenskap-ball loopar eller hästskor som är gjorda av metall, kommer de att tung nog att hjälpa öronen sträcka medan du bär dem. Plus, kommer att dessa vara bekvämare att bära än långa kottarna.

• Rengör öronen religiöst. Hygien är mycket viktigt för någon piercing, öronen är inget undantag. Med hur ofta piercing kommer i kontakt med fingrarna och håret är det viktigt att tvätta hålen dagligen. Även om hålen inte är rena kan du börja märka en lukt när örhänget flyttas. Använd nr-färg oparfymerad tvål för rengöring piercingar.

Tips & varningar

  • Det finns tydliga och köttet färgade pluggar tillgängliga om du inte får mätare på arbetsplatsen.
  • Om du använder pluggar som kräver O-ringar, tveka inte att fråga piercer för tjockare dem, som den tunna sådana kan ibland glida rakt genom örat, speciellt när du sover.
  • Inledningsvis hålen kommer vill krympa tillbaka snabbt, så lämna inte örhängen för länge eller processen börjar igen.

Relaterade Artiklar