Hur man har kul med ett litet barn i Yellowstone National Park

07/10/2014 by admin

Småbarn kan hitta Yellowstone National Park tråkigt; de har vanligtvis ett antal problem med plats. Yellowstone är enorm och är långt från var som helst, så hur länge barnet tillbringar fastspänd i en bilbarnstol är utmanande i bästa. Vidare, de attraktioner som engagerar vuxna — gejsrar, canyon, etc — menar inte mycket till små. Här är några saker som mycket små barn kan njuta av om platsen, alltför.

Instruktioner

• Förstå att utmaningen är att hitta en plats där små barn kan säkert blåsa av ånga. Geyser bassängerna är inte vanligtvis säkra platser för dem – de förstår inte hur farligt det kokande vattnet är — men Old Faithful området har ett par utmärkta alternativ.

• Prova några av de mer barnvagn-vänlig delarna av Old Faithful (även kallad Upper Geyser Basin). Du kan, till exempel gå stigen som löper nordväst längs floden Firehole till Morning Glory Pool. Leden är faktiskt den tidigare rutten av motorvägen, och är asfalterad.

• Småbarn behöver köra runt, dock, och ett bra ställe att göra det är faktiskt inomhus. Prova gamla trogna Inn, stora loggar hotellet som är den mest framträdande byggnaden i området. Lobbyn är ett bra ställe för små barn att utöva, och vuxna kommer att finna det imponerande, alltför (vara lite mer försiktig på de övre nivåerna av lobbyn, där balkong rälsen inte är ganska litet barn-bevis).

• Gå till hotell på andra ställen i parken, där liknande möjligheter presentera sig själva. Lake Lodge och Lake Hotel, både på Yellowstone Lake, har lobbygrupper där småbarn kan ta en paus, liksom hotellet på Mammoth Hot Springs. På mammut hittar du också expansiva gräsmattor där barnen kan spela utan att komma för nära den rikliga biltrafiken.

• Prova att spela "spot djuret" spelet i bilen. Detta kommer att fungera för något äldre barn, 4-åringar, och möjligen 3-åringar. Några av djuren i Yellowstone, som älg och bison, är så stor och riklig att små barn kommer att kunna upptäcka och kanske även identifiera dem.

Relaterade Artiklar