Hur man identifierar kostym storlek för män

06/26/2013 by admin

Hur man identifierar kostym storlek för män

Männens kostym set är storlek av mätningar av en mans bröst och höjd. Inte alla människor delas in i huvudsakliga kostym kategorier korta regelbundna, lång eller extra långa. Mäns Wearhouse hemsida varnar att män som har en atletisk eller tung bygga kan ha svårare att räkna ut kostym storlek eftersom det kan finnas en 2 - till 8-tums skillnad mellan midja och bröst storlek. Medan bröst, midja och längd mätningar hjälpa peka dig i rätt riktning, är det bäst att prova på olika styckningsdelar och varumärken tills du hittar en riktig passform.

Instruktioner

• Mät bröstkorgen. Har en annan person hjälpa dig att ta dessa mätningar för noggrannhet. Stå avslappnat med armarna något från kroppen och mäta den tjockaste delen av bröstkorgen, som är runt brösten och skulderbladen.

• Mäta midjan över höftbenen eller din bälte linje att beräkna ditt midjemått. Medan kostymer inte är storlek med midjan, måste du se till att den passform du väljer erbjuder tillräckligt med utrymme för dina byxor.

• Överväga din längd att bestämma vilken typ av färg du behöver. Mäns Wearhouse webbplats tyder på att välja en "kort" kostym om du är mellan 5 fot 5 inches och 5 fot 8 tum lång; en "vanlig" kostym om du är mellan 5 fot 9 tum och 6 fot hög; en "lång" kostym om du är 6 fot till 6 fot 2 tum lång; och "extra lång" för upp till 6 fot 5 inches tall. Om du till exempel din bröst storlek 44 inches och du är 6 fot lång, handla en 44 lång.

• Skriv ner dina mått och använda dem som vägledning när du väljer en kostym. Om du beställer en kostym online, kontakta en representant eller forskning storlekstabell för att bestämma en lämplig passform för dina bröst storlek, längd och midja. Om du planerar att handla i en butik, ta dina mått med dig och be om hjälp om det behövs.

Relaterade Artiklar