Hur Style tunt hår

03/20/2017 by admin

Hur Style tunt hår

Hälta. Platt. Livlös. Tunt hår kan vara frustrerande att hantera, för både män och kvinnor. Ibland kan det tyckas att oavsett hur mycket vård och arbete du lagt ned styling håret, det ser ut precis som den gjorde när du började. Tunt hår kan orsakas av genetik eller över bearbetning eller styling. Oavsett orsak finns det lätt knep att göra håret ser fylligare.

Instruktioner

• Börja med en bra frisyr. Gå till en stylist och be om ett snitt som gör att din tunt hår ser tjockare. För män innebär oftast en mycket kort frisyr. För kvinnor, en frisyr som är axel längd eller kortare med lager i hela kan lägga till nödvändiga volymen till din look.

• Skölj håret med äppelcidervinäger en gång i veckan om du använder en massa stylingprodukter. Blanda 1 msk ättika med 1 dl vatten och låt på håret fem till 10 minuter. Skölj. För mycket produkt kan väga tunt hår ner, gör att det ser tunnare.

• Schampo och villkor med hjälp av produkter med volumizing egenskaper. Om du använder andra hårprodukter, leta efter dem som annonserar volumizing. Håll dig borta från tunga geler och pomades.

• Blås torrt hår upp och ner. Med en borste, dra hår från hårbotten under torkningen.

• Spruta en liten mängd mousse i torrt hår. Använda en kam, retas håret vid rötterna så att det ser tjockare och puffier. Du kan också curl ändarna på håret uppåt för mer elevator. Spraya en liten mängd hårspray över att hålla utseendet.

Relaterade Artiklar