Logi på Kirkwood Ski Resort

06/30/2014 by admin

Logi på Kirkwood Ski Resort

Kirkwood Mountain Resort, i High Sierra bergen i Kalifornien, är en en populär destination för skid- och snowboardåkare på vintern. Resenärer som vill ha en plats att bo för en helg eller längre har flera alternativ för stugliknande Boende både på Resorts och i det omgivande området.

Kirkwood semester

Kirkwood Resort inkluderar logi för familjer av alla storlekar. Val varierar från Hotell-stil lägenheter för två personer till enheter som rymmer 12 gäster. Vissa lägenheter är ski in, ski out, och har en unik layout och design. Alla utom Hotell-stil inkluderar lägenheter ett fullt utrustat kök, färg TV, VCR eller DVD spelare, öppen spis och telefon. Nattliga priser är dyrare för helger och helgdagar och dyraste under veckan mellan jul och nyår.

Kirkwood semester

1501 Kirkwood ängar enhet

Kirkwood, CA 95646

800-967-7500

Kirkwood.com

Caples Lake Resort

Caples Lake Resort är inom en mil från Kirkwood resort och beskriver sig som "rustika 1940-talet, men modern." Dess logimöjligheter finns stugor för upp till sex personer och Bed & Breakfast enkelrum för par eller individer. Den inre rum är i en lodge med en lounge och restaurang, medan stugorna har fullt utrustade kök och logga eldstäder. Anläggningen stänger till besökare från November till jul (och från början av April genom Memorial Day) att underhålla och uppgradera sina anläggningar.

Caples Lake Resort

P.O. Box 88

1111 highway 88

Kirkwood, CA 95646

209-258-8888

capleslakeresort.com

Sorensen's Resort

Alternativet kan vara det bästa valet för besökare som vill hålla sig borta från jäktet och stressen i Kirkwood berg och inte har något emot ca 25 minuter att köra till backarna. Här erbjuds året-runt boende i anläggningens hemsida beskriver som "en ojämförligt natursköna alpin miljö." Bostäder finns stugor i Bed & Breakfast stil, fullt utrustade stockstugor och modern berg fritidshus. Daglig städning är tillgänglig. I landet Cafe är en fullservice restaurang på fastigheten. Det angränsande Hope Valley Resort och Camping är ett annat alternativ under våren och sommaren, men stänger under skidsäsongen. Hope Valley Cafe och marknaden är öppen året runt.

Sorensen's Resort

14255 highway 88

Hoppas Valley, CA 96120

800-423-9949

sorensensresort.com

Relaterade Artiklar