Rabatterade Boutique hotell i NYC

10/01/2014 by admin

Rabatterade Boutique hotell i NYC

Boutiquehotell fokusera på erbjuder gästerna en mysig, intim atmosfär till överkomliga priser. I villervalla New York City, kan att välja en boutique anläggning i motsats till en populär, storslagna hotell som ingår i en kedja gå långt för att hjälpa turister varva ner. Förutom att vara lätt på plånboken, brukar typiska boutiquehotell ha ungefär 50 rum samt tematiska inslag.

Vincci Avalon

Vincci Avalon ligger bara ett kvarter från Empire State building.

Med 20 rum utspridda bland 12 våningar, Vincci Avalon har en trivsam och elegant atmosfär med tillstånd av lobbyn eldstaden och en reception inredd med marmorpelare, en på plats biljardbord, bibliotek och klubbrummet. En är den Executive svit med Jacuzzi-badkar. På 475 kvadratfot har rummet en king size-säng och ett separat vardagsrum. Alla rum har lyxiga irländska sänglinnen, trådlöst Internet och uttag för fax uppkopplingar.

Vincci Avalon ligger i hjärtat av Manhattan, bara ett kvarter från Empire State Building och cirka fyra kvarter från Fifth Avenue shopping oasis. Andra närliggande attraktioner inkluderar Madison Square Park, Chrysler Building, Rockefeller Plaza och Morgan Library and Museum.

Vincci Avalon

16 E. 32nd St

New York, NY 10016

212-299-7000

avalonhotelinyc.com

Hotel Alexander

New Yorks Central Park ligger inom gångavstånd från Hotel Alexander.

Hotel Alexander har sju våningar och är beläget på Manhattans trendiga Upper West Side. Det är ungefär två miles från konstmuseet Metropolitan, Columbia University och bara en mil från Central Park. Hotellet var ursprungligen ett hus som har sedan konverterats till håll 110 renoverade rum, varav några har privat badrum och av vilka några har delade toaletter. Alla rum har luftkonditionering, höghastighetsinternet, daglig städning och gratis kabel. Anpassade till unga resenären, under hela året Hotel Alexander ger college studenter rabatter när de presenterar college I.D.'s eller inskrivning papper.

Hotel Alexander

306 W. 94th St

New York, NY 10025

212-665-0003

hotelalexandernyc.com

Union Square Inn

Union Square Inn är hem till Cafe Samantha, en europeisk stil café som serverar kaffe och bakverk.

Hyllades av New York Inns Hotel Group som en "hip boutiquehotell i Downtown Manhattan", ligger Union Square Inn i en intellektuella och konstnärliga bikupa. Campus NYU och Cooper Union är inom gångavstånd, liksom East Village, en gång en stomping marken för beatniks. Hotellet ligger i Café Samantha, en europeisk stil café och bistro som serverar bakverk, smörgåsar och olika smaker av kaffe.

Union Square Inn

209 E. 14 St.

New York, NY 10003

212-614-0500

unionsquareinn.com

Muse Hotel

När du bor på Muse Hotel, kan gästerna ta avslappnande lavendel behandlingar i bekvämligheten på ditt eget rum.

Bara ett stenkast från Times Square, musa hotellet har 19 sviter och 181 rum. Varje rum är utrustat med iHome stereo system som har dockningsstation för iPod/MP3, gås fjäder sängar och kuddar och Schott Zwiesel glasvaror som gå med en välfylld minibar. Förutom att vara en djurvänliga hotell, stoltserar hotellet med att vara globalt sinnade. Alla badprodukter och rengöringsmateriel är miljövänliga, alla duschmunstycken är utformade för att minimera vattenförbrukningen utan avkall på komfort och keramiska muggar används i stället för Styrofoam koppar.

Hälsa är också av största vikt på Muse Hotel. Fitnesscentret är öppet dygnet runt, har concierge jogging vägar redan stakat ut för dem som vill ta itu med stadsgator. Dessutom kan turister har spa-tjänster i sina egna rum. Välgörande behandlingar inkluderar arom resa Massage där lavendel och andra eteriska oljor slappna av kroppen och sinnet och lavendel drömmar kroppsbehandling där gästerna inhalera vild lavendel be att falla i en djup sömn.

Muse Hotel

130 W 46 St.

New York, NY 10036

212-485-2400

themusehotel.com

Relaterade Artiklar