SCUBA slang & beslag utrustning

11/04/2012 by admin

Scuba slangar är gjorda av gummi eller dubbel-flätad polyester och är Kevlar förstärkt i vissa fall. De är kopplade till tillsynsmyndigheter och bedriva högtrycks luft, så de behöver skydd och lederna måste vara stark för att undvika problem.

Högtrycks-anslutning

Högtrycks anslutningar för scuba slangar är vanligtvis en 7/16 tums manliga att skruvarna i den första etappen kvicksilverhögtryckslampa port och en 7/16 tums kvinnliga som skruvar på den dränkbara tryckmätaren. De är anslutna till någon ände av slangen.

Lågt tryck anslutning

Lågt tryck anslutningar består av en 3/8 tums manliga anslutning som skruvar i low-pressure-port på den första scenen regulator och en 9/16 tums kvinnliga anslutning som fäster till regulator andra etappen kroppen.

BCD slanganslutning

Flytkraftsreglage slangen är ansluten till en low-pressure port på regulator första scenen en hane 3/8 tums anslutning. Anslutningen som fäster till en BCD är en quick-disconnect kvinnliga bild-lock passande, som ansluter till en Schrader ventil på BCD.

Slangskydd

Slangskydd är enheter tillverkade av silikongummi som vakt slang bilagor till hamnarna i varje ände genom att skjuta över hela leden.

Slangen Wrap

Slangen wrap är en spiral gummi enhet som radbryts runt en scuba slang att skydda den från skada och gör att slangen till lätt identifieras.

Relaterade Artiklar