Tips för en Washington, DC

05/29/2012 by admin

Washington DC är huvudstad i USA och placera av den federala regeringen. Det finns flera monument och regeringen platser att besöka på en resa till DC, finns det också världsklass museer, restauranger, hotell och även utomhusaktiviteter som inte bör missas. Staden kan verka överväldigande, men några viktiga tips kommer att göra ditt besök i landets huvudstad minnesvärd.

Besök museerna Smithsonian

Dinosaurie ben är bara en av många gratis sevärdheter på Smithsonian Museum.

Smithsonian Institute hanterar 19 museer och National Zoo i Washington, DC, och ingången till alla är gratis. Detta inkluderar konstgallerier med renässansmästarna, Hudson School landskapsmålare, Andy Warhol och andra moderna konstnärer och konst från hela världen. De mest populära Smithsonian museerna, som luften och Space Museum, Naturhistoriska museet och museet American Indian och ligger runt National Mall, gör var och en bekväm stopp på en central plats. För budget-medvetna resenärer ger Smithsonian museerna tillgång till antika artefakter, sällsynta och ovärderlig konst och historiska skatter helt utan kostnad.

Äta bra, och ofta

Jumbo pizza slices och fina middagar både överflöd i foodie-centrerad DC.

Washington, DC har upplevt en foodie revolution, med världsberömda kockar som Jose Andres, Wolfgang Puck och Eric Ripert öppna flera restauranger till stora jubel. Staden värd för en eklektisk och omfattande mängd olika nationaliteter, och var och en har bidragit till mat scenen i staden. Washingtonian tidningen sammanställer årligen sin lista över de bästa restaurangerna i staden, och turister bör göra en notering på referens här visas som lokalbefolkningen gör. Förutom god mat, ska du kolla in en av de många etiopiska restauranger eller jumbo slice pizza lederna, båda belägna i stadsdelen Adams-Morgan.

Använda Metro tunnelbanesystemet

Metron är ett prisvärt sätt att komma runt DC.

Köra i DC är svårt, även för lokalbefolkningen. Med förare från hela landet och världen med sina egna unika spinn på aggressiv körning, lämnas bäst rusningstrafik trafikkaos, och ofta förvirrande gatorna och rondeller, kör till proffs. Det finns otaliga taxibilar i staden, är det snabbaste och billigaste sättet att komma runt att använda omfattande tunnelbanesystemet, tunnelbanan. Priset debiteras baserat på din slutdestination och dagligen, varje vecka och varje månad kan du köpa om du vill spara besväret att kontrollera ditt saldo. Tänk på att under rusningstid, stationerna och tågen bli trångt. Var också noga med att komma ihåg att stå till höger i rulltrappan och gå på vänster sida, så att du snabbt bli avslöjad som en turist.

Spela utanför

Kajakpaddling och vandring erbjuder en lättnad från stadslivet.

Endast 15 miles från hjärtat av DC ligger ett vildmarken som verkar 15 timmar bort, Great Falls Park. Gränsöverskridande Maryland och Virginia sidorna av floden Potomac, erbjuder Great Falls vattenfall, forsar, vandringsleder och historiska C & O kanalen. En annan utomhusaktivitet kajakpaddling Potomacarmén från Georgetown. Bredvid bron nyckel finns två kajak och kanot uthyrning ställen, Thompson båt Center och Jack's Boathouse, som kan få dig på Potomac snabbt, antingen mot Washington DC sevärdheter eller Great Falls vildmarken. Dessa aktiviteter utomhus erbjuder en respit från det liv och rörelse av downtown DC.

Relaterade Artiklar