Trevliga fyra stjärniga restauranger i New York

03/09/2013 by admin

Trevliga fyra stjärniga restauranger i New York

Manhattan är kulinariska huvudstad i USA. Det finns många utmärkta restauranger, och nästan lika många sätt att betyg dem. New York Times använder fyra stjärnor betecknar de bästa restaurangerna, The Michelin Guides, baserad i Frankrike, också använda fyra stjärnor, men priser New York restauranger bara upp till tre stjärnor. Nedan är några av Manhattans bästa restauranger, fått med fyra stjärnor.

Per Se

Konsekvent fått en av de bästa restaurangerna i New York, ger Times denna franska restaurang fyra stjärnor. Kocken Thomas Keller öppnades 2004 här matsalen och det är inrett med varma och neutrala toner och har utsikt över Central Park. Köket är fancy och gånger kritiker Frank Bruni skriver att bara en munsbit kommer "omedelbart sätta en galen leende på ditt ansikte och lodge i ditt minne för dagar och även veckorna framöver."

Per Se

10 Columbus Circle

New York, NY 10019

212-823-9335

perseny.com

Masa

Denna exklusiva sushirestaurang fick också fyra stjärnor från Times. Matsalen är ledig och elegant, ligger i ett köpcentrum vid Columbus Circle. Kocken importerar fisk direkt från Japan för rätter som tonfisk sashimi och sjöborre risotto. Rätterna är inte precis traditionella. Till exempel hittar du hummer och gåslever i shabu shabu, som vanligtvis bara en nötkött maträtt. Det finns en lång lista av skull och vin och öl att gå med din måltid.

Masa

10 Columbus Circle,

New York, NY 10019

212-823-9800

masanyc.com

Jean Georges restaurang

Denna exklusiva franska restaurang får fyra stjärnor från tider och tre stjärnor från guide Michelin. Leds av köksmästaren Jean Georges Vongerichten, serverar denna restaurang nyskapande europeisk mat. Skriver Frank Bruni gånger, "Äta är sällan detta absorberande, denna uppiggande." Det finns innovativa rätter som biff och anklever med rabarber skum eller lufttorkad citron med duva. Det finns en lång lista med mestadels franska viner, alltför.

Jean Georges restaurang

1 Central Park West,

New York, NY 10023

212-299-3900

georges.com-Jean

Relaterade Artiklar