Water Park Resorts i Wisconsin

09/01/2013 by admin

Water Park Resorts i Wisconsin

Wisconsin vatten park resorts kombinera både inomhus och utomhus vattenparker med bekväm logi. Dessa vattenparker erbjuder ofta, andra aktiviteter som Golf, spa och fitness center. I allmänhet ingår för att ta vattenparker i kostnaden för hotellrummet. Dessa orter är familjevänliga, featuring områden anpassade för specifika åldersgrupper---barn genom tweens.

Wilderness Hotel and Golf Resort

Wilderness Hotel and Golf Resort ligger på 600 hektar, och har inomhus- och vattenparker och en golfbana. De två vattenparker, som tar upp 500 000 kvadratfot, inkluderar många spännande attraktioner för hela familjen. Inomhus vattenparken har en familjevänlig stötfångare båt vatten ride, bilden och flotte tunnelbaneresa. Vattenparken utomhus har en flod rida, tunnel bild, kroppen bilden, två områden för små barn, 13 000 m² stora swimmingpool och jacuzzi. När du bor på resort, var noga med att prova på minigolf, standard golf eller gå karting-bilar. Du kan även vandra genom stigar, ta en vagn tur och ha roligt på lekplatsen. När du har blivit utsliten av alla aktiviteter och äventyr vildmark hotellet och guld Resort har att erbjuda, varva ner i spa; besöka matsalen, för en bit mat; koppla av i ett av rummen. Anläggningen erbjuder rum, lägenheter, villor och stugor.

Wilderness Hotel and Golf Resort511 East Adam StreetWisconsin Dells, WI 53965800-867-9453wildernessresort.com

Kalahari Resorts

Kalahari Resorts är ett afrikanskt tema vatten och adventure park, dekorerad med stora, snidade trä elefanter och andra Afrika-inspirerade objekt. Vattenparken är både inomhus och ute, och absorberar 125.000 kvadratfot av 225 000 m² stora parken. Kalahari Resorts vatten park funktioner en vatten berg-och dalbana, familjevänliga forsränning ride, vågbassäng, barn spela pool, diabilder och floden. Du kan även koppla av i spa, när du har haft tillräckligt äventyr. Theme park ståtar gå vagnar, ett pariserhjul, minigolf och bowling. Efter du har haft alla vattenpark och tema och nöjesparken har att erbjuda, äta på restauranger i resort, prova lyckan i arkaden, handla souvenirer eller träna på gymmet. Gäst rum allt från standardrum till familj sviter och lägenheter.

Kalahari Resorts1305 Kalahari enhetWisconsin Dells, WI 53965877-525-2427kalahariresorts.com

Timber Ridge Lodge and Water Park

Timber Ridge Lodge and Water Park är en familjevänlig lodge, med en 50 000 m² stort äventyrsbad. Åkning i denna inomhus/utomhus vattenpark inkluderar en 35 fot hög bild, floden rida, lekplats, river rafting ride, badtunnor och en kropp bild. Andra aktiviteter som du kan njuta av på Timber Ridge Lodge and Water Park är konst och hantverk, filmkvällar, en tipspromenad, Golf, spa, restauranger och skidåkning. Om du bor i en svit med sovrum, du får fyra gratis park passerar, och du får sex gratis park passerar, med en svit med två sovrum vistelse. Beundra utsikten från din balkong, eller maila dina vänner hem från datasalen. Rummen har också platt-TV och Internet.

Timber Ridge Lodge and Water Park7020 grand Genève sättGenèvesjön, WI 53147866-636-4502timberridgeresort.com

Relaterade Artiklar