West Virginia RV Camping

07/07/2013 by admin

West Virginia är känd för dess berg musik och dess långa historia av kolbrytning. Staten bildades under början av inbördeskriget, har en gång varit en del av Virginia. Det är också där konfedererade allmänna Thomas Jonathan "Stonewall" Jackson, föddes. West Virginia är en i hög grad landsbygdens state och RV resenärer har många camping val. De kan välja för att bo i full service RV camping resorts eller i mindre un-service platser mitt i en skog eller vid en lugn sjö.

Beskrivning

West Virginia är indelat i åtta regioner. Det finns campingplatser finns på alla områden, inklusive tunnelbana regionen som är hem till state capitol, Charleston. De flesta av staten består av kullar och klippor och berg som är del av den Appalachian och Allegheny bergskedjor. Nästan 80 procent av West Virginia är skogsmark och inom dessa vildmark områden är 37 statliga skogar och parker stat. Vandring, är skidåkning, fiske, simning, jakt och ridning några av de aktiviteter som erbjuds i campingplatser i hela staten.

Park Camping typer

State park och statliga skogen campingplatser är indelade i fyra typer. Deluxe webbplatser har elektriska hookups och några webbplatser med vatten-och avlopp. Det finns en RV dump station (plats att tömma den RV används vatten- och avloppssystem tankar), offentliga duschar, tvättstuga och toaletter med snålspolande toaletter. Vanliga platser spegla den lura men oftast med inga uppkopplingar utom elektriska i vissa fall. Rustik platser erbjuda grop toaletter och gott vatten. Primitiva campingplatser är outvecklade och kan eller inte kan ha toaletter eller vatten tillgängligt.

Privata campingplatser

Även om de flesta campingplatser i West Virginia är i state park, påstå skog eller djurliv områden, det är privatägda campingplatser. Vissa, som Fox brand KOA erbjuda mer av en resort inställning. De erbjuder stenlagda gator och pull-through RV webbplatser med full uppkopplingar som klarar hantera den största husbilar eller kombinationer av lastbil och trailer. Det fortfarande camping, men det finns oftast lekplatser för barnen, pooler och på plats mini-marknader. Denna särskilda KOA är precis utanför Interstate 64 och tillräckligt nära för en snabb tur till Charleston, 28 miles öster.

Seasons

De flesta statliga campingplatser är öppen från mitten av April till senare delen av oktober, beroende på vädret. Vissa, som de vid Moncove sjön och på statlig skogsmark, kvar vanligtvis till slutet av rådjur jaktsäsongen, tidig December senast. Några, däribland Pipestem Resort och semesterorten Stonewall, har öppet året runt. Vintertältare bör se till att de har värme tejp för vatten anslutningarna och en välisolerad RV enhet. Ringa i förväg och se till campingplatser finns tillgängliga och kolla på körförhållanden.

Överväganden

Inte alla husvagnar kommer att passa i alla campingplatser. Faciliteter såsom Stonewall Resort i Stonewall Jackson State Park erbjuder läger utrymmen rymmer 40 fots klass-A husbilar med rutschkanor. Stonewall anläggningen erbjuder vatten, avlopp och elektriska hookups. På den motsatta änden av camping skalan är Mill Creek Camping vid Kumbrabow statliga skogen. Förare av campare mer än 20 fot lång kan ha svårt att navigera vägar och hitta ett läger utrymme stort nog för deras rigg. Det finns ingen hook ups men det finns läger duschar och tvättstuga.

Relaterade Artiklar